Foto By Razali » Daily Digest Wedding Photographer

Monthly Archives: May 2011

farra + edy – reception { kempas, johor bahru }

Di Johor Bahru ada beberapa restoran steamboat & grill yang best. Kerap aku kesana kalau ada kelapangan. Mula2 dulu...View full post »

farra & edy solemnization { bandar baru uda, johor bahru }

2 minggu ni aku bekerja 3 hari straight setiap minggu. Memenatkan. Tapi memuaskan hati. Ada lagi 3 wedding ceremony aku ...View full post »

azirawati + rafiq { kluang, johor }

Kebelakangan ini timbul isu terlalu ramai photographer atau jurugambar suka-suka bila teknologi dslr melonjak maju. DSLR...View full post »

amsyar 5 month { melaka }

Genap 5 bulan kelahiran Arif Amsyar, harini dia kena injection 3 serangkai. Dia tak menangis pun kali ni. OK tahniah Ams...View full post »

freda + moy { batu pahat }

Jerebu teruk melanda semenanjung negara disebabkan pembakaran terbuka neraga seberang. Jadi nak ambik gambar pun dah ken...View full post »

amalina + reza { kuala rompin, pahang }

Perjalanan 3 jam dari Ayer Hitam ke Kuala Rompin semalam memang berbaloi. Walaupun cuaca yang teramat terik, tapi menguj...View full post »

haida + shahrul { kluang, johor }

Sebelum majlis diorang ni, Haida & Shahrul pernah buat pre-wedding photoshoot dengan aku. Dari situ aku dah nampak ...View full post »

M o r e   i n f o