haida & shahrul { kluang, johor }

Tell me why you shouldn’t love this pre-wedding… Sepasang kekasih yang sangat comel berpiknik di tengah padang. Haida rancang semua ni dengan baik. Dia bawak semua decoration untuk pre wedding diorang ni. Majlis diorang dah tak lama lagi, bulan 5 ni je. Cuaca panas pon diorang dah tak kesah kalau tengah bercinta ni.

Lokasi yang aku gunakan untuk pre wedding Haida & Shahrul ni adalah di padang ragut felda Ayer Hitam. Aku discover tempat ni 3 tahun lepas. Sekarang dah makin famous, ramai photographer Kluang, Batu Pahat, UTHM semua pergi tempat ni. Aku harap tempat ni tak dikotorkan bila dah semakin ramai yang sampai. Kawasan ni berpagar, jadi masuk tu biarlah beradab ye.

























Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...