Tag Archives: cikgu haida

haida + shahrul { kluang, johor }

Sebelum majlis diorang ni, Haida & Shahrul pernah buat pre-wedding photoshoot dengan aku. Dari situ aku dah nampak effort pengantin ni menyediakan prop yang menarik dan sedia buat ape yang aku suruh. Majlis perkahwinan Cikgu Haida & Shahrul ni di Taman Korakyat, Kluang Johor pada 1 May 2011. Jadi masa majlis ni aku dah kenal lebih mesra dengan diorang lah. Sebelum majlis pon Haida banyak refer dengan aku untuk persiapan. Dia banyak study gambar2 dari blog & facebook juga. Memang seronok bila dapat client yang macam ni.

Sepanjang bulan ni banyak sangat kerja sampai tak terlayan. Penat tu memang tak boleh nak kira lah. Walau penat mana pun, insyaAllah boleh siapkan tugasan ni. Minggu ni aku ke Rompin, Pahang pula. Esok seawal 6am dah kena siap ke sana. Semoga cuaca baik dan majlis lancar. Amin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...