Tag Archives: golf

izat & azah { batu pahat }

Sepanjang minggu ni cuaca tak menentu. Ada hari hujan tak berhenti, ada hari panas macam dekat gurun. Global Warming. Beberapa minggu lepas masa buat post wedding kat Kelab Golf Batu Pahat, jerebu. Tapi masih ada matahari. Tapi semalam tunggu2 tak keluar mataharinya. Jadi tak dapat la nak buat back light dengan haze pagi. Azah & Izat datang dari Kelapa Sawit, Kulai pagi tu untuk portraiture session. Aku tak dapat cover majlis diorang bulan 7 ni atas sebab tugasan lain. Jadi Farol yang akan cover.

Malam tadi pegi Batu Pahat lagi dengan Farol, tengok wayang. Setelah 6 bulan tak tengok wayang sejar Amsyar lahir. Baru malam tadi pegi tu pun sebab Faiz & Sudin ajak. KL Gangster. Cerita melayu beb. Tengok dengan gangster2 Labis pulak tu Ayom & Amin. Keluar2 panggung je masing-masing dah nak jadi gangster pulak. Paling tidak pun jadi Zizan. Walaupun secara jujurnya aku tak pernah suka cerita2 Shamsul Yusof ni, tapi malam tadi aku terhibur jugak la. Mungkin kali ni filem dia menjadi. Boleh buat aku gelak, boleh buat aku geram. Betul. Alah seminggu dua lagi dah keluar Astro First. So tengok & kritik sendiri.

Izat & Azah Pre wedding (1)

Izat & Azah Pre wedding (2)

Izat & Azah Pre wedding (3)

Izat & Azah Pre wedding (4)

Izat & Azah Pre wedding (5)

Izat & Azah Pre wedding (6)

Izat & Azah Pre wedding (7)

Izat & Azah Pre wedding (8)

Izat & Azah Pre wedding (9)

Izat & Azah Pre wedding (10)

Izat & Azah Pre wedding (11)

Izat & Azah Pre wedding (12)

Izat & Azah Pre wedding (13)

Izat & Azah Pre wedding (14)

Izat & Azah Pre wedding (15)

Izat & Azah Pre wedding (16)

Izat & Azah Pre wedding (17)

Izat & Azah Pre wedding (18)

Izat & Azah Pre wedding (19)

Izat & Azah Pre wedding (20)

Izat & Azah Pre wedding (21)

Izat & Azah Pre wedding (22)

Izat & Azah Pre wedding (23)

Izat & Azah Pre wedding (24)

Izat & Azah Pre wedding (25)

Izat & Azah Pre wedding (26)

Izat & Azah Pre wedding (27)

Izat & Azah Pre wedding (28)

Izat & Azah Pre wedding (29)

Izat & Azah Pre wedding (30)

Izat & Azah Pre wedding (31)

Izat & Azah Pre wedding (32)

Izat & Azah Pre wedding (33)

Izat & Azah Pre wedding (34)

Izat & Azah Pre wedding (35)

Izat & Azah Pre wedding (36)

Izat & Azah Pre wedding (37)

Izat & Azah Pre wedding (38)

Izat & Azah Pre wedding (39)

Izat & Azah Pre wedding (40)

Izat & Azah Pre wedding (41)

Izat & Azah Pre wedding (42)

Izat & Azah Pre wedding (43)

Izat & Azah Pre wedding (44)

Izat & Azah Pre wedding (45)

Izat & Azah Pre wedding (46)

Izat & Azah Pre wedding (47)

Izat & Azah Pre wedding (48)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...