Foto By Razali » Daily Digest Wedding Photographer

Tag Archives: photographer kluang

2013 Wedding Photography Promo

For bride to be 2013, enjoy than normal rate of my wedding photography package if you book before November 2012. Get RM2...View full post »

adila & faiz { parit raja – batu pahat }

Sejak aku jumpa tempat-tempat menarik dalam Kampus UTHM, Parit Raja ni, ada lebih 5 kali bawa pengantin ke sana rasanya....View full post »

freda + moy { batu pahat }

Jerebu teruk melanda semenanjung negara disebabkan pembakaran terbuka neraga seberang. Jadi nak ambik gambar pun dah ken...View full post »

haida & shahrul { kluang, johor }

Tell me why you shouldn’t love this pre-wedding… Sepasang kekasih yang sangat comel berpiknik di tengah pada...View full post »

yo & eno { batu pahat }

Kalau yang rapat dengan aku, korang mesti tau aku dengan Azam ni geng dari zaman sekolah lagi. Dia senior 2 tahun atas a...View full post »

yuli & nordin reception { parit raja }

Selang beberapa minggu lepas nikah, baru pasangan ni langsungkan majlis persandingan. Saing dengan 2 orang adik Yuli. Ko...View full post »

fiza & eddie { batu pahat, johor }

Dari dulu lagi aku teruja bila ambik gambar. Kamera pertama aku pegang compact film masa zaman sekolah. Masa sekolah ren...View full post »

M o r e   i n f o