Tag Archives: terengganu wedding photographer

azam & lidya { dungun, terengganu }

DUNGUN: Disinilah bermulanya kehidupan baru kawan baik aku selepas ni. Beratus batu dari kampung halaman dia, Yong Peng. Lidya mengajar di Politeknik Dungun, jadi Azam kenalah ikut ke sana. Kita tengok lepas setahun dua nanti loghat percakapan dia mesti berubah. Itu dah mesti punya. Dalam tahun ni Azam akan selalu berulang alik ke Johor jugak sebab masih banyak wedding job dia disini lagi. Kalau dah mula bertapak di sana nanti, dah susah la sikit dia nak balik sini. Jadi Dungun Wedding Photographer lah Azam. Wedding photography market di Terengganu nampaknya masih luas dan berkembang. Nak jumpa pon mungkin masa2 raya lah. Hehe.. Semoga success sentiasa memulakan hidup baru diperantau ye Azang!



















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...