Tag Archives: yuli

yuli & nordin reception { parit raja }

Selang beberapa minggu lepas nikah, baru pasangan ni langsungkan majlis persandingan. Saing dengan 2 orang adik Yuli. Korang tau kan berapa punya meriah kalau sekali 3 pasang langsung. Tema pelamin sakura tu aku sangat suka. Ekceli Yuli ni masih study kat Jepun, jadi majlis dia ni masa cuti semesterlah. Dapatlah honeymoon seminggu dua agaknya. Lepas ni balik Jepun lagi dua tahun. Kembali membujang lah Nordin.

Portraiture session dia aku bawa ke UTHM. Pertama kali aku bawak masuk pengantin dalam ni. Tak sangka pulak banyak architecture menarik dalam ni. Selalu aku jumpa kawasan perkampungan je kalau majlis di Batu Pahat or Kluang ni. Tu yang teruja sangat. Aku sangat sukakan kawasan yang banyak pattern & leading line. Walaupun diorang ni tak reti nak posing & manja2, tapi aku boleh gunakan pattern yang ada kat sekeliling untuk timbulkan impak pada gambar mereka.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...